• Hotel Epinal - Bitola,
  • Marshal Tito bb 7000 Bitola
  • Republic of Macedonia
  • tel.: +389 47 224 777
  • fax: +389 47 224 778
  • e-mail: reservation@hotelepinal.com

LeGrand Casino

Ndjeni si rigjallëroheni në botën e ndritur të lojërave dhe eksitimit në Kazino Epinal! Do jeni të pritur nga të punësuarit tanë të cilët miqësisht janë të disponuar nga shërbimi i shkëlqyeshëm, muzika e gjallë dhe akcioni eksitues i kazinosë.

Në Kazino "Epinal" ka sllot automate të reja dhe shumë argëtuese, dhomë të zgjëruar për poker, të gjitha poker lojërat e juaja të preferuara, siç janë Blek Xhek me një shpil, Rulet, Kraps lojëra, Poker dhe Bakarat.

Mund të fitoni shpërblime ekskluzive derisa luani në Kazinon e Hotelit. Do jeni të pranuar dhe trajtuar me kujdes të veçantë, të cilën e meritoni. Sa më shumë luani aq më shumë beneficione do të merrni.

Picture
Picture Picture