• Hotel Epinal - Bitola,
  • Marshal Tito bb 7000 Bitola
  • Republic of Macedonia
  • tel.: +389 47 224 777
  • fax: +389 47 224 778
  • e-mail: reservation@hotelepinal.com

Facility Center

Vend ideal për të arritur barazpeshë të trupit, mendjes dhe shpirtit. Kënaquni në shfrytëzimin pa kufi të Fitnes qendrës të pajisur në mënyrë bashkëkohore, i cili përmban programe dhe makina për përforcimin e trupit dhe pajisje kardiovaskulare. Relaksoni trupin dhe qetësoni ndjesitë Tuaja me Saunën tonë dhe Banjon me avull, të cilët do ju bëjnë më të ri. Masazhi për relaksim trupor është gjëja e vërtetë që do ju qetësojë pas ditës aktive.

Picture Picture Picture