• Hotel Epinal - Bitola,
  • Marshal Tito bb 7000 Bitola
  • Republic of Macedonia
  • tel.: +389 47 224 777
  • fax: +389 47 224 778
  • e-mail: reservation@hotelepinal.com

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Qëndrim falas për fëmijë prej 1 deri më 8 vjet Lajmëroni recepcionin për më shumë detaje
Kushte të shkëlqyeshme për konferenca, kremtime... foto
Kushte të shkëlqyeshme për konferenca, seminare... më tepër
Troftë të freskët dhe peisazh i shkëlqyeshëm i Manastirit... më tepër
Pishinë, xhakuzi, qendër për rekreacion me pajisje bashkëkohore... më tepër
news header

DHURATAT E KRISHTLINDJEVE DHE FESTAVE TË VITIT TË RI

read more
sirok sokak header
new

Me kënaqësi Ju prezantojmë shtesën e re të familjes Epinal – Hoteli " Shirok sokak". I pozicionuar në vetë qendrën e Manastirit- na rrugën më të popullarizuar të qytetit – hoteli ka vendndodhjen më të mirë në qytet.read more

Gallery
new

Shikoni kushtet tona për akomodim, restoranin dhe qendrën e rekreacionit. Përjetoni atmosferën dhe mësoni pse duhet të qëndroni në hotelin "Epinal".
read more