• Hotel Epinal - Bitola,
 • Marshal Tito bb 7000 Bitola
 • Republic of Macedonia
 • tel.: +389 47 224 777
 • fax: +389 47 224 778
 • e-mail: reservation@hotelepinal.com

ÇMIMET FILLOJNË NGA 20 EURO DERI TE APARTAMENTET LUKSOZE

Fëmijë deri më 8 vjet – falas
Fëmijët prej 8 deri më 12 vjet – 50% nga çmimi
Fëmijë mbi 12 vjet – 100% nga çmim

Manarët nuk janë të lejuar në hotel!
ANULIMI I REZERVIMIT: 48 ORË PARA ARRITJES
Hoteli "Epinal", Manastir, Republika e Maqedonisë
Ju lutemi lajmërohuni në recepcion në:
Tel: +389 (0)47 224 777
Faksi: +389 (0)47 224 778
reservation@hotelepinal.com
THE FOLLOWING SERVICES ARE INCLUDED IN THE PRICE:
 • Sigurimi, Taksa turistike dhe TVSH-ja
 • Spa qendra: Pishina e brendshme, Sauna, Xhakuzi, Banjoja me avull dhe Fitnes.
 • Zbritje speciale për Masazhë dhe Solarium
 • Hyrje falas në Le Grand Casino në Hotel
 • 10% zbritje për Pastrim kimik
ROOMS ARE EQUIPPED WITH
 • Internet pa tel, mini bar, TV kablovik, linjë telefonike me qasje direkte, klimatizues.