• Hotel Epinal - Bitola,
  • Marshal Tito bb 7000 Bitola
  • Republic of Macedonia
  • tel.: +389 47 224 777
  • fax: +389 47 224 778
  • e-mail: reservation@hotelepinal.com

Hotel Sirok Sokak

new Rruga e njohur "Shirok Sokak" në qytetin e Manastirit përfundimisht fitoi "Shirok Sokak"!

Në zemrën e ambientit në rrugën "Shirok Sokak", sipas traditës, kur të gjitha ngjarjet e rëndësishme kanë ndodhur në Manastir, ndodhet hoteli "Shirok Sokak" i cili punon si aneks i hotelit të njohur "Epinal".

Shumë udhëtarë dhe shkrimtarë e kanë përshkruar bukurinë dhe momentet e lumtura në rrugën "Shirok Sokak". Ata kënaqeshin në qytet dhe ambientin që kanë mundur ta shijojnë, deri te zemra e qytetit.

Rruga "Shirok Sokak" zgjon kujtime nga e kaluara, shpresa për të ardhmen dhe ajo është dëshmi mahnitëse monumentale e të gjitha ngjarjeve që ndodhin vetëm këtu, në qytetin nën malin Pelister.

Pak kohë më parë, bukuria e kësaj rruge të njohur aambientale, u zbulua me hotelin "Shirok Sokak".

Hoteli "Shirok Sokak" ka 22 dhoma tërësisht të renovuara dhe të pajisura sipas standardeve më bashkëkohore, duke mbajtur glamurin që ka Hoteli "Epinal". Dhomat janë të pajisura me banjo personale, klimatizues, televizion kablovik, internet pa tel dhe beneficione tjera, të cilët qëndrimin Tuaj do ta bëjnë të këndshëm. Hoteli disponon me parkingun e vet për rreth 100 vetura, mini lobi bar vetëm për mysafirët e hotelit dhe recepcioni punon 24 orë. Mund të porosisni mëngjesin ose të shfrytëzoni shërbimet e "Spa Qendrës Epinal", si pishina, sauna, banjo me avull, masazhë, fitness ose solarium në hotel "Epinal" për një shpenzim shtesë.

Glamuri dhe luksi i hotelit "Shirok Sokak" është i lidhur me standardet më të larta për shërbim dhe kualitet, e që i posedon hoteli "Epinal".

Çmimet dhe ofertat janë për xhepin e çdokujt! Mirësevini!

Picture Picture