• Hotel Epinal - Bitola,
  • Marshal Tito bb 7000 Bitola
  • Republic of Macedonia
  • tel.: +389 47 224 777
  • fax: +389 47 224 778
  • e-mail: reservation@hotelepinal.com

Banquets and Seminars

За Вашите бизнис зделки Ви ја нудиме конференциската сала. Таа е опремена со екран, флипчарт и LCD доколку е потребно. Нашите соби, сали за состаноци, барот, ресторанот и сите други технички уреди се достапни за сите Вашите потреби. Наша цел е Вашиот престој да биде пријатен и незаборавен.

Picture Picture Picture