• Hotel Epinal - Bitola,
  • Marshal Tito bb 7000 Bitola
  • Republic of Macedonia
  • tel.: +389 47 224 777
  • fax: +389 47 224 778
  • e-mail: reservation@hotelepinal.com

Facility Center

Идеално место за воспоставување на рамнотежа на телото, умот и духот. Уживајте во неограниченото користење на целосно опремениот Фитнес центар кој содржи програми и машини за зајакнување на телото и кардиоваскуларна опрема. Опуштете го телото и смирете ги Вашите сетила со нашата Сауна и Парна бања кои ќе Ве подмладат. Масажата за целосна телесна релаксација е вистинското нешто да Ве смири по активниот ден.

Picture Picture Picture