Хотел Епинал - Битола
Маршал Тито бб 7000 Битола
Република Македонија
тел.: +389 47 224 777
факс: +389 47 224 778
е-маил: reservation@hotelepinal.com

Конференции и Семинари

Конференции и Семинари

Ако сакате да ги импресионирате и да ги инспирирате клиентите или вработените со посебен семинар, конференција или настан, тогаш сте на вистинското место, со вистинскиот тим. Ние ќе ви помогнеме да создадете и организирате уникатен настан кој ќе биде прилагоден за вашите потреби и ќе ги надмине очекувањата на сите учесници.

Хотел Епинал ви нуди модерни конференциски сали, со најсовремена технологија и вкусни угостителски услуги. Имаме 3 конференциски сали различни по големина во зависност од вашата потреба, со целосна површина од 750 квадратни метри.

 

Hotel Bistra Logo

Lodge Logo

Sport Logo

Epinal Logo

AS