Хотел Епинал - Битола
Маршал Тито бб 7000 Битола
Република Македонија
тел.: +389 47 224 777
факс: +389 47 224 778
е-маил: reservation@hotelepinal.com

Le Grand Casino

Le Grand Casino

MORE WINNERS EVERY DAY

Во Ле Гранд Казино во Хотел Епинал ви нуди најнови, најзабавни слот автомати како и игра во живо 24/7 со професионален крупие на секој маса. 

Ќе бидете прифатени и третирани со посебно внимание кое го заслужувате. Колку повеќе играте, толку повеќе добивате.

Погледнете какви се игри нуди ова казино на официјалната ВЕБ СТРАНА.

Hotel Bistra Logo

Lodge Logo

Sport Logo

Epinal Logo

AS