• Hotel Epinal - Bitola,
  • Marshal Tito bb 7000 Bitola
  • Republic of Macedonia
  • tel.: +389 47 224 777
  • fax: +389 47 224 778
  • e-mail: reservation@hotelepinal.com
Изберете хотел:Полињата означени со * се задолжителни!


Начин на плаќање:Ве молиме внесете информации за кредитна картичка за да ја гарантирате Вашата резервација!