Хотел Епинал - Битола
Маршал Тито бб 7000 Битола
Република Македонија
тел.: +389 47 224 777
факс: +389 47 224 778
е-маил: reservation@hotelepinal.com

Спа центар

Спа центар

Идеално место за воспоставување на рамнотежа на телото, умот и духот.

Spa center

Уживајте во неограниченото користење на целосно опремениот Фитнес центар кој содржи програми и машини за зајакнување на телото и кардиоваскуларна опрема.

Опуштете го телото и смирете ги Вашите сетила со нашата Сауна и Парна бања кои ќе Ве подмладат. Масажата за целосна телесна релаксација е вистинското нешто да Ве смири по активниот ден.

Hotel Bistra Logo

Lodge Logo

Sport Logo

Epinal Logo

AS