Хотел Епинал - Битола
Маршал Тито бб 7000 Битола
Република Македонија
тел.: +389 47 224 777
факс: +389 47 224 778
е-маил: reservation@hotelepinal.com

Свадби

Вашата свадба од соништата

Прославете ја вашата свадба од соништата онака како што од секогаш сте ја замислувале со помош од нашиот професионален тим...

ТИМ ЗА СОВРШЕНА ОРГАНИЗИРАНА ПРОСЛАВА.

По неодамнешното реновирање на салата,  запазувајќи ги сите детали кои се потребни вашиот најважен ден да биде совршен и романтичен, тимот на хотел Епинал ви ветува дека вашите гости ќе имаат незаборавно искуство и моменти присуствувајќи на вашата прослава обележувајќи ги со безвременски фотографии и среќни спомени.

Ние секогаш ви даваме едноставно ветување на вас ... ќе ви овозможиме удобност, професионалност и софистицираност на вашиот специјален свадбен ден и ќе го направиме незаборавен ден од вашиот живот.

Тоа што не издвојува од другите е нашиот професионален тим со долгогодишно искуство во организирање на прослави и свечености, вкусното мени приготвено од тимот на еден од најдобрите кувари во Македонија, Александар Видоевски, како и препознатливата и лесна локација за пронаоѓање на самиот хотел од страна на вашите гости.

Hotel Bistra Logo

Lodge Logo

Sport Logo

Epinal Logo

AS