Hotel Epinal - Bitola
Shirok Sokak 62, 7000 Bitola
Republic of Macedonia
tel.: +389 47 224 777
fax: +389 47 224 778
e-mail: reservation@hotelepinal.com

Kazino

Kazino

Ndjeni si rigjallëroheni në botën e ndritur të lojërave dhe eksitimit në Kazino Epinal!

Do jeni të pritur nga të punësuarit tanë të cilët miqësisht janë të disponuar nga shërbimi i shkëlqyeshëm, muzika e gjallë dhe akcioni eksitues i kazinosë.

Në Kazino "Epinal" ka sllot automate të reja dhe shumë argëtuese, dhomë të zgjëruar për poker, të gjitha poker lojërat e juaja të preferuara, siç janë Blek Xhek me një shpil, Rulet, Kraps lojëra, Poker dhe Bakarat.

Mund të fitoni shpërblime ekskluzive derisa luani në Kazinon e Hotelit. Do jeni të pranuar dhe trajtuar me kujdes të veçantë, të cilën e meritoni. Sa më shumë luani aq më shumë beneficione do të merrni.

Vizitoni faqen tonë të internetit.

Hotel Bistra Logo

Lodge Logo

Sport Logo

Epinal Logo

LeGrand Logo