Hotel Epinal - Bitola
Shirok Sokak 62, 7000 Bitola
Republic of Macedonia
tel.: +389 47 224 777
fax: +389 47 224 778
e-mail: reservation@hotelepinal.com

Restorant dhe Bar

Restorant dhe Bar

Restorani i dizajnuar bashkëkohor "Gradska Kafeana", ju ofron ushqim të shkëlqyeshëm për dreka afariste, darka romantike, ushqim para dhe pas shkuarjes në teatër dhe ngjarje speciale. Atmosfera e mrekullueshme është e plotësuar nga ushqimi i shkëlqyeshëm, kurse personeli i mrekullueshëm.

Restorani "Gradska Kafeana" Ju ofron spektër të gjerë për zgjedhje: a la carte menu të tërësishme, specialitete sezonale, zgjedhje të ushqimeve të detit, meny bashkëkohore ndërkombëtare dhe maqedonase me kualitet të lartë, kurse lista e verërave dallohet me zgjedhje të kujdesshme të 30 llojeve të verërave.

Gjatë muajve të verës mund të kënaqeni në atmosferën e këndshme të natës në terasën e hotelit. Pa marrë parasysh a planifikoni darkë të vogël private, vallëzim të natës, dasmë ose ndonjë koktej me shoqërinë, ekipi ynë do sigurojë që të keni ngjarje të sukseshme me organizimin tuaj të kujdesshëm, këshillë apo kujdes ndaj detajeve.

Kualiteti i jashtëzakonshëm i ushqimit dhe zgjedhja impresive e delikateseve do ta bëjnë mëngjesin, drekën apo darkën Tuaj kënaqësi të vërtetë.

Hotel Bistra Logo

Lodge Logo

Sport Logo

Epinal Logo

LeGrand Logo